Váš specialista na transformátory, tlumivky a další vinuté díly

Naše společnost má desítky let zkušeností ve vývoji a výrobě velmi kvalitních a spolehlivých vinutých dílů. Profitujte z našeho německého know-how a vysoce kvalifikovaných pracovníků v našich evropských provozovnách.
 

ke všem výrobkům

Vedoucí postavení v Evropě: krátké dodací lhůty transformátorů do 30 kVA

Mnohé z nejdůležitějších katalogových výrobků pro standardní použití u nás obdržíte přímo ze skladu nebo je vyhotovíme a dodáme na základě Vašeho požadavku v co nejkratší době.

Dozvědět se více

Orientace na zákazníka: Naší silnou stránkou jsou cívkové produkty vinuté díly vyrobené podle specifických požadavků zákazníků.

Induktivní komponenty od jednofázových transformátorů až po kompletní řešení v chlazené rozvodné skříni vyvineme přesně podle Vašeho přání.

Specifická řešení podle požadavků zákazníka

Transformátory, tlumivky a filtry vyvinuté v Německu, vyrobené v Evropě

ISMET dodá vhodné řešení - kompetentní, flexibilní a výkonné 

Společnost ISMET je Váš kontakt pro transformátory, filtry, tlumivky a elektrotechnické součásti pro všechny oblasti použití. Společnost ISMET v sobě pojí desítky let zkušeností ve vývoji a výrobě kvalitních výrobků s německým inženýrským know-how. V případě induktivních komponent máme vedoucí postavení v Evropě - jak ve specifických řešeních dle požadavků zákazníků, tak ve standardních a sériových produktech.  ISMET vyvíjí a vyrábí transformátory s celkovou hmotností do 10 t ve výkonnostním rozsahu od několika VA až do 5 MVA. Nabízíme vinuté díly pro velikost proudu až 15.000 A, napětí až 36 kV a frekvenci až 150 kHz - od jednotlivých kusů až k velkým sériím a od samostatného cívkového produktu až po kompletní řešení v rozvodné skříni. U nás obdržíte přes 200 výrobků přímo ze skladu a transformátory do 30 kVA v krátkých dodacích lhůtách! Seznamte se s celým spektrem našich produktů a průmyslových řešení.

Prohlédnout si spektrum produktů    Prohlédnout si řešení pro jednotlivá průmyslová odvětví

Od roku 2022 je ISMET veden jako produktová značka společnosti REDUR GmbH & Co. KG

na REDUR

VYUŽÍVEJTE NAŠE FILTRY VÝROBKŮ

Váš vhodný transformátor, cívku nebo požadovaný filtr naleznete nejjednodušeji s našimi filtry výrobků. S nastaveními filtru, například vstupního a výstupního napětí nebo stupně krytí IP, zvolíte své individuální parametry a naleznete správný výrobek z našeho rozmanitého sortimentu.

Mimochodem: Také se můžete pomocí kontaktního formuláře dotázat našeho týmu prodeje na individuální nabídky a zákaznicky specifická řešení.

Objevte naše filtry výrobků:

Zvolit transformátory     Zvolit cívky nebo filtry

ŠIROKÉ SPEKTRUM

Náš sortiment výrobků se uspokojováním tisíců požadavků zákazníků během mnoha let nepřetržitě rozrůstal.   Na základě těchto bohatých zkušeností vyvíjíme  pro naše zákazníky denně nová řešení.

ORIENTACE NA ZÁKAZNÍKA

Rozumíme tomu, jaký vinutý díl potřebujete. Na základě Vaší technické specifikace vyvineme spolu s Vámi technicky i ekonomicky optimální řešení pro Vaše použití.

KVALITA A SPOLEHLIVOST

Stojíme si za: kvalitou bez kompromisů, nejlepším servisem, spolehlivými dodávkami a neustálým zlepšováním našich výrobních procesů, výrobků a nabídky. V tomto ohledu se cítíme za naše zákazníky zodpovědni.

KNOW-HOW A INOVACE

Během desítek let jsme se díky našemu  know-how opakovaně spolupodíleli na rozhodujícím vývoji v technologii transformátorové techniky, neboť vědomosti znamenají inovaci.

Co přinášíme

Na nejmodernějších výrobních zařízeních pro Vás vyrábíme transformátory, tlumivky a další vinuté díly podle nejnovějších poznatků a ve vysoké kvalitě zpracování.  Veškerý proces vývoje a výroby tak leží v našich rukou, tudíž Vám můžeme zaručit jak použití optimálních induktivních komponent, tak nejvyšší spolehlivost pro Vaše procesy a projekty. Zavedená opatření ve vývoji, výrobě a zkoušení zajišťují zohlednění všech Vašich požadavků a dodržení všech současně platných předpisů a norem.  Společnost ISMET garantuje nejvyšší kompetenci a zkušenost ve výrobě vinutých dílů.

Naše segmenty trhu

Naše
produkty

  • Transformátory
  • Tlumivky
  • Filtry
  • Ostatní výrobky
K výběru produktů

Zákaznicky
specifická řešení

  • Přímé/nepřímé vodní chlazení
  • Adaptační transformátory
  • Transformátory vysokého napětí
  • VF-aplikace
K řešením

Naše
odbornost

  • Základ našich vinutých dílů
  • Udržitelnost
  • Inovace
  • Hospodárnost
K naší odbornosti

Naše oblasti použití

Dodáme Vám jednofázové a třífázové transformátory, stejně jako mnohé další indukční komponenty v nejrůznějším provedení pro všechny možné oblasti použití. Spadá sem napájení energií, větrná a solární energie, dále i  letištní technika, drážní systémy, infrastruktura nebo technologie budov a jeřábových zařízení.  Jednotlivé vinuté díly nebo kompletní skříňové systémy rozvaděčů od firmy ISMET jsou dodávány jednak pro automobilový průmysl, obráběcí stroje a jiná zařízení, ale jsou používány i v námořních zařízeních, hornictví a těžebních zařízeních. Ať už potřebujete indukční elektrotechnické komponenty kdekoliv - od síťových transformátorů až po vysokoproudé transformátory, od motorových tlumivek až po sinusové filtry - firma ISMET má řešení. 

09 10
2023

ISMET na SPS 2023 v Norimberku

S potěšením oznamujeme, že budeme vystavovat na SPS 2023, předním veletrhu automatizace.

Čtěte více
20 06
2023

Snižte náklady na elektřinu pomocí tlumivek ISMET

Optimální využití energie je důležitější než kdy jindy a každé snížení nákladů na elektřinu je základním příspěvkem k bezpečnosti dodávek, udržitelnosti, ochraně klimatu a...

Čtěte více

Phoenix Mecano Group

PHOENIX MECANO AG je švýcarská technologická společnost působící po celém světě. Tento koncern se specializuje na vývoj a výrobu velmi rozmanitých průmyslových komponent. Kromě firmy ISMET patří do tohoto koncernu další četné firmy, které se zaměřují na profesionální výrobu nadstandardních produktů a zakládají si na úzkém vztahu se zákazníkem.

Produkty skupiny PHOENIX MECANO se používají v nejrůznějších odětvích: ve strojírenství, v měřící a regulační technice, v lékařské technice, v letectví a kosmonautice, energetice,  v bytovém a pečovatelském sektoru.  

Phoenix Mecano Group